Budi tu i hvala vam

25. svibnja 2022. | Aktivnosti | Novosti | Projekti

Sveke godine Rotary klub Rijeka organizira humanitani koncert “Budi tu” putem kojeg se skupljaju sredstva za stipendiranje mladih i nadarenih Riječana, od kojih su neki i nastupili večeras. Duboko uvjereni da su uspješna društva visoko obrazovana društva, Rotary klub Rijeka i Zaklada Dr. Viktor Ružić, uz podršku naših sugrađana i sponzora, još jednom su sakupili sredstava koja će omogućiti našim sugrađanima da se usredotoče na postizanje vrhunskih rezultata tijekm studija odnosno stručnog usavršavanja, barem djelomično oslobođeni brige za preživljavanje iz mjeseca u mjesec.

Predsjednik Rotary Kluba Rijeka, Dominik Simčić zahvalio je svim posjetiteljma koji su svojom pojavom uveličali ovaj humanitarni koncert, prijateljima iz RC Sveti Vid, RC Ljubljana Center, RC Opatija i RC Kastav na prisustvu, kao i svim sponzorima koji su omogućili da sredstva za ovu namjenu rastu iz godine u godinu.

Naš prijatelj Andrej Baša je kao uvijek organizirao vrhunski koncert u kojem su posjetitelji stvarno uživali, a pokazalo se i da mu uloga voditelja nije strana.

Posebno se zahvaljujemo našim umjetnicima koji su večeras nastupili: Andrina Frleta, Vivien Galletta, Voljen Grbac, Emilija Rukavina, Suzana Štefančić, Fran živković i Mateo Žmak, te vrhunskoj pratnji na klaviru od strane umjetnika Daniele Perković, Aleksandra Valenčića i Andreja Baše. Bili ste odlični!

Poveznica na video snimku