RC Rijeka ima dva nova člana, dva nova prijatelja

29. siječnja 2022. | Aktivnosti | Novosti

RC Rijeka bogatiji je za dva nova člana, a svi mi za dva nova prijatelja. Dalibor Buretić i Franko Gržetić, dva ugledna privrednika, nakon odrađenog stažiranja, a na prijedlog njihovih kumova i budućih mentora, prijatelja Dominika Simčića te Riana Bukše, jednoglasno su primljeni u punopravno članstvo našega kluba.  Ceremoniju pristupanja u članstvo vodio je naš dojen, prijatelj Velimir Rahelić, koji se  biranim riječima obratio novim članovima, podsjetivši ih, ali i sve nas ostale, što znaći biti rotarijanac, moralna osoba u poslovnom i privatnom životu, častan prijatelj i iskreni dobrotvor.

Dalibor Buretić, vlasnik je poznate  obiteljske tvrtke Buretić Bregi, specijalizirane za proizvodnju suhomesnatih delikatesa, koju zajedno sa suprugom Marinom uspješno vodi i širi prisutnost na tržištima Hrvatske, Slovenije, Austrije, Crne Gore, Švicarske i Njemačke.

Franko Gržetić dolazi nam iz Crikvenice, direktor je u tvrtki Ekomurvica, a godinama je bio direktor na različitim pozicijama u trgovačkom lancu Lidl. U slobodno vrijeme voli jedriti i učesnik je mnogobrojnih regata.