7. Rotary Fiumanka i 1. Fiumanka Rotary Business Forum

1. ožujka 2016. | Aktivnosti | Fiumanka

Drage prijateljice i prijatelji,

Velika mi je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na 7. ROTARY FIUMANKU i 1. ROTARY BUSINESS FORUM, koji se održavaju u Rijeci 10. i 11. lipnja 2016. godine u okviru velike međunarodne manifestacije 17. Fiumanka.

Rotary Club Rijeka dugogodišnji je partner i sudionik spomenute regate koja svake godine, zahvaljujući uvijek novim i atraktivnim sadržajima, privlači sve veći broj sudionika iz Hrvatske i inozemstva. Uvjerili smo se da je jedrenje odlična platforma za povezivanje i razvoj komunikacije i neformalno druženje. Zato smo naš forum i vezali uz regatu jer nam je cilj jačanje prijateljstva, druženje, promicanje ideje rotarijanstva, poticanje suradnje i  razmjena  poslovnih  iskustava.  Za  organizaciju  regate  i  gospodarskog  foruma  zadužen  je  naš  Klub, potpomognut organizatorima Fiumanke.

Osim tema vezanih uz djelovanje Rotarya u zajednici, namijenjenih rotarijancima, forum je otvorenog tipa i namijenjen  svim  gospodarstvenicima,  institucijama,  izravnim  i  neizravnim  sudionicima  u  plavoj  i  zelenoj ekonomiji i održivom razvoju. S obzirom na to da se forum održava u sklopu nautičkog događaja, jedna od ključnih tema bit će vezana i uz „plavo zelenu“ ekonomiju kao nadopuna sajmu održivog razvoja Plavo-zeleni Expo Fiumanka koji  se održava tijekom istog vikenda. Ovim putem svim prijateljima, koji imaju svoje tvrtke, obraćam pozornost na spomenuti sajam i pozivam ih da po povoljnim uvjetima svoje tvrtke predstave na sajmu.

Kao  predsjednik  Rotary  kluba  Rijeka  i  kao  predsjednik  HGK  Županijske  komore  Rijeka  sa  zadovoljstvom najavljujem još jedan značajan gospodarski događaj koji se terminski i tematski nadovezuje na forum pod nazivom  PLAN  ULAGANJA  ZA  EUROPU  –  MOGUĆNOSTI  ZA  MIKRO,  MALA  I  SREDNJA  PODUZEĆA  u organizaciji Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj. Na konferenciji se očekuju i predstavnici Europske investicijske banke, HBOR-a i HAMAG BICRO.

S poštovanjem,

Predsjednik Rotary kluba Rijeka

Prof.dr.sc. Vidoje Vujić

Guverner Distrikta 1913

Marijan Bulat


Prilozi