”FromRotaractwith Love” – maškarani vikend Rotaract kluba Rijeka

4. ožujka 2020. | Aktivnosti | Rotaract

Maškarani vikend već je tradicionalni projekt Rotaract kluba Rijeka koji se ove godine odvijao od 28.02. do 02.03., u vrijeme poznatog  riječkog karnevala. Cilj maškaranog vikenda  je prikupljanje novčanih sredstava za određenog korisnika uz trodnevno druženje članova Rotaract klubova iz Hrvatske ali i drugih zemalja.

Maškarani vikend pokazao se tokom godina kao uspješan i hvalevrijedan projekt a ove godine je po prikupljenim donacijama najuspješniji do sada. Riječani su ovaj put pripremili TOP SECRET James Bond party pod nazivom ‘FromRotaractwith Love’ na kojem su se skupljale donacije za logopedska i didaktička pomagala za Dječji vrtić Rijeka. Prodajom tombola i ulaznica skupilo se čak 10.000HRK s kojima je Rotaract klub Rijeka kupio potrebna pomagala za vrtić!

Ovom ludom, bondovskom maškaranom vikendu prisustvovali su gosti iz Rotaract kluba Zagreb-Sesvete, Rotaract kluba Split, Rotaract kluba Osijek, Rotaract kluba Varaždin, Rotex kluba Zagreb te gosti iz talijanskog Rotaract kluba CividaledelFriuli.

Vikend smo započeli u petak druženjem u kućiRotary kluba Rijeka nakon čega smo nastavili do grada sa zabavom do ranojutarnjih sati ne mareći što je tek sutradan glavni party. No, puno je tu već maškaranih vikenda iza nas tako da su svi znali što ih čeka te u subotu bili spremni na još luđu večer! Subotnju večer započeli smo u Guvernerovoj palači na Rotarijevom balu nakon kojeg  smo se  tajnovito povukli na TOP SECRET James Bond party koji se održavao u riječkom klubu Boa. Očito se ovom bondovskom društvancu prikrao neki uljez pošto je informacija procurila gradom i Boa je već do ponoći  bila krcata. JYouwannaknow a secret for thegoodparty? Makeit TOPsecret. Everyonewillwant to come. 😉

Maškarani vikend završili smo u nedjelju, praćenjem tradicionalne karnevalske povorke nakon koje smo se pozdravili s dragim prijateljima, sve do nekog sljedećeg puta.

Hvala još jednom svima na dolasku, a onima koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati, nova prilika se pruža već ove rotarijanske godine i to u terminu 13. – 15. veljače 2015. kada je na programu novo izdanje našeg tradicionalnog maškaranog vikenda!

Do idućih maškaranih susreta, lijepo Vas pozdravljamo!

Vaš Rotaract klub Rijeka